aneb To nejlepší ze mne :)-

Taky jste dostali email od společnosti Symantec?

27. 6. 2010 14:14
Rubrika: Aktuálně | Štítky: antivir , bezpečnost , PC , programy

Taky jste někdo dostali email od společnosti Symantec a nevíte, co v něm stojí?

 

Za necelý měsíc mi vyprší platnost licence antivirového programu Norton Antivirus od společnosti Symantec. Při té příležitosti jsem od společnosti obdržel email s informací o možnosti automatického prodloužení licence. Email má ovšem jednu chybu, a to dost zásadní. Je nečitelný. Byl odesílán ze zahraničního serveru, ale česky s diakritikou, a s tou si jejich program nějak neporadil. Email došel celý rozházený v nečitelné podobě.

Nejhorší je, že nemám jak se s nimi zkontaktovat. Vyluštil jsem z textu, že na email nemám odpovídat (pravděpodobně obsah schránky nekontrolují) a na jejich stránce jsem nenašel žádný emailový kontakt. Je tam jen možnost "kontaktovat služby zákazníkům (v angličtině)", ale jde spíš o telefonickou podporu nebo chat týkající se technické podpory. O automatickém obnovení je tam pár řádků o tom, že email, který  jsem i já obdržel, je součástí služby automatického obnovení. To jsem pochopil. Nicméně název zprávy byl "Váš plán automatického obnovení" (tohle ještě bylo čitelné), ale konkrétní informace už jsem nevyluštil.

 

Nedostali jste někdo někdy podobný email a pokud ano, jak jste si s ním poradili?

Zobrazeno 1381×

Komentáře

zirafa

Zkoušel jsi měnit kódování textu? Pokud si maily nečteš přes webové rozhraní, mohlo by to být tím.<br />
<br />
Ale jinak s tímhle mailem nemám zkušenosti, používám Kasperski antivirus...

Asterix

Z informací o stránce sice dokážu vyčíst kódování textu (v tomto případě UTF-8), ale nevím, jak to změnit na něco jiného.<br />
<br />
Kdysi jsem poslal mail s diakritikou na Slovensko a vrátil se mi zpět s poznámkou, ať to pošlu znovu, že je to "všetko také rozházané". Čili měli stejný problém jako já teď. Měnit kódování textu je buď taky nenapadlo nebo to taky neuměli.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz