aneb To nejlepší ze mne :)-

Dvě bleskové zprávy

2. 2. 2010 20:56
Rubrika: Aktuálně

Vrtěti ocasem

Psi mezi sebou komunikují složitěji, než se myslelo. Například zvíře, které vrtí ocasem na levé straně těla, je prý přátelštěji naladěné než to, které ohonem vrtí na pravé straně.

No vida, k čemu vědci nedospějí. Neberte jim peníze na vědu a výzkum!

 

Drama na silnici

Slovenská skupina No Name cestou z Maďarska havarovala v autě. Mráz a silný vítr 40 km před Košicemi zapříčinil, že auto s hudebníky skončilo v příkopě. „S autem jsme se překlopili na bok a ještě 20 metrů jsme jeli po ledě", popisuje Igor Timko.

I když se nehoda obešla bez zranění a jediného škrábance, členové skupiny byli pěkně vystrašení. „Museli jsme vytlačit dveře, abychom se dostali ven. Ten pocit bezmoci, když nevíte, zda jsou všichni v pořádku a zda se z auta dostanete, je hrozný," uzavřel Timko.

Pokud vím, tak obvykle se člověk z auta dostane dveřmi, ať už auto stojí v horizontální nebo vertikální pozici. Není třeba to extra zdůrazňovat. Pánové ze skupiny asi ještě nezažili, jak vypadá pocit bezmoci, když za bezmoc považují tuto situaci, při které navíc neutrpěli ani škrábanec. Že se nakonec tedy nic nestalo, jsme se museli dozvědět až po přečtení celé zprávy.

 

Zdroj: deník Blesk

 

Zobrazeno 1155×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz