aneb To nejlepší ze mne :)-

Můj druhý blog

12. 8. 2009 19:48
Rubrika: Aktuálně | Štítky: blog , idnes.cz , wordpress.com

Tak jsem si založil druhý blog. Proč? Inu, tenhle server je dost specifický. Čte ho specifická skupina uživatelů, většinou jsou to lidé věřící. Však taky jsem zjistil podle počítadla přečtení jednotlivých článků, že většinou jsou čtenější ty články, které se nějakým způsobem dotýkají křesťanských témat. Občas ale napíšu i něco mimo, a takové články tady moc úspěch nemají - i když jsou i výjimky. Např. stačí pojmenovat článek "Facebook je nanic" a hned si to najde čtenáře...

Zkrátka - napadlo mě, že tady na Signálech bych se měl zaměřit na články, které se týkají křesťanství nebo i netýkají, ale mohly by zaujmout čtenáře Signálů v té struktuře, v jaké tady jsou, a ten zbytek publikovat někde jinde.

Takže pokud jste zvědaví na druhý blog, odkaz najdete ve sloupci "Oblíbené odkazy". A stejně jako tady odkazuji na druhý blog, tak zase tam odkazuji na Signály. Pochopitelně i tam jsem na sebe prozradil, že jsem věřící a že mé články se budou v tom duchu nést. Myslím, že server, který jsem si vybral, není tak jednoznačně protikřesťansky zaměřen jako blog na idnes.cz (Ciniku, díky, že to tam posvěcuješ). Pokud jde o práci s ním (a v něm), zdá se být dobrý, i když své mouchy má, např. není plně lokalizován do češtiny a nejde vkládat embedovaná videa z youtube (pouze odkazy s otevřením v novém panelu). EDIT: už jsem přišel na to, jak se to dělá. Ale z nabídky, kterou jsem si prohlížel, se zdál být nejlepší.

Pochopitelně Signálům zůstávám věrný a můžete se těšit na mou neutuchající zásobu námětů a nápadů :D

A díky všem, co mi fandí! Bez čtenářů by to nebylo ono :D

Zobrazeno 1375×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz