aneb To nejlepší ze mne :)-

Má někdo koledu Hle, andělé zpívají?

30. 12. 2009 17:23
Rubrika: Aktuálně | Štítky: koledy

Najde se někdo, kdo má doma nebo ví, kde by se dala najít koleda "Hark the Herald Angels Sing" nazpívaná česky? Naskenovaný text této krásné koledy jsem tady nedávno publikoval, ale chybí mi samotná nahrávka - tedy s českým textem. Nikde jsem ji nenašel, přitom určitě existuje. Důkazem je film Snowboarďáci, kde fragmenty z české verze znějí při scéně se štědrovečerní večeří. Někde to tedy být musí.

Pokud to někdo má nebo aspoň ví, na jakém CD to je, nechť mi dá prosím vědět. Český text na nahrávce se nemusí shodovat s tím, co jsem naskenoval, to je mi jedno. Hlavně když to bude zpívané česky.

Moc v úspěch nedoufám, přesto děkuji všem za jakoukoli zprávu.

 

Našel jsem na netu krátkou klavírní instrumentální ukázku, tak ji sem přidám:

Hark the Herald.mp3

Zobrazeno 2061×

Komentáře

Vlad

Znáš to, proti gustu žádný dišputát. Ještě že existují ty tlačítka na vypínání. Ovšem mě tato verze velmi zaujala. Třeba jednou pojedu do Afriky a tam bych ji mohl využít.

Asterix

Tuhle stránku jsem taky našel, ale tady jsem to raději nezmiňoval, neboť jejich verze je opravdu DONEBEVOLAJÍCÍ :( otřesná, za to bych je snad na vánoce zavřel, aby to nemohli zpívat...

Vlad

Já jsem stáhnul z této adresy pouze 35 sekundovou ukázku: <a href="http://www.donebevolajici.com/muzika.html" target="_blank">http://www.donebevolajici.com/muzika.html</a><br />
mít tvůj e-mail, tak ti tu ukázku pošlu.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz