aneb To nejlepší ze mne :)-

Odvážný Kalousek (už mám odpověď!)

21. 4. 2009 12:14
Rubrika: Aktuálně

S pobavením jsem sledoval, jak se v televizi pustil Miroslav Kalousek do vlastní strany. Podle něj se strana začíná odchylovat více do leva, než je zdrávo, a začíná se podobat ČSSD „s tím, že křesťanští demokraté chodí akorát více do kostela“.

Tak podle mě na tom něco bude. Preference KDU už delší dobu klesají a podle mě při podzimních předčasných volbách reálně hrozí, že se tato strana už ani nedostane do parlamentu. Vinu vidím především v současném směřování strany a v tom, jak a kdo ji vede. Pánové Čunek a Svoboda, ale hlavně prvně jmenovaný, dělají politikům spíše ostudu, a hlavně Jiří Čunek by měl od hodiny zanechat politiky a začít se věnovat něčemu, co mu půjde lépe.

Je až neuvěřitelné, jak nehorázně a tvrdošíjně obhajuje svůj post, přitom je to jen člověk, který shodou okolností raketově vyletěl nahoru, ale ničemu pořádně nerozumí a hlavně neumí vést stranu. Za těchto okolností se Kalouskovi nedivím, že prohlásil, že zvažuje, že ze strany odejde. Údajně, pokud odejde, chce založit vlastní stranu.

Tento jeho výrok mě inspiroval k tomu, že jsem mu poslal email. Napsal jsem, že v případě, že by opravdu založil novou politickou stranu, rád se k němu přidám. Tohle myslím naprosto vážně. Jsem zvědavý, jak a jestli mi odpoví, a s případnou odpovědí se tady budu prezentovat dodatkem.

 

5. 5. 2009 mi došla tato odpověď:

Vážený pane .....,

děkuji za milá slova. V okamžiku, kdy to bude aktuální, si Vás dovolím kontaktovat.

S pozdravem

Miroslav Kalousek

Tak kdoví, možná za nějaký čas tady zase připíšu, co se změnilo a jak to pokročilo :D

Zobrazeno 1470×

Komentáře

dadinka

Hm...nebyl náhodou po minulých volbách právě Kalousek ochotný spojit se s KSČM a ČSSD a vytvořit s nimi vládu? Ráda bych měla tu jistotu, že to neudělá v budoucnosti znovu...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz